
Як включити синхронізацію Google Фото?
Резервне копіювання та синхронізація фотографій і відеозаписів
- Знайдіть і торкніться (Піктограма «Google Фото»).
- Торкніться (Піктограма меню), а потім — меню установок.
- Торкніться меню резервного копіювання та синхронізації.
- Торкніться перемикача, щоб увімкнути функцію.
Як включити синхронізацію Гугл?
Резервне копіювання та синхронізація даних Gmail, календаря та контактів
- Торкніться Налаштування > Облікові записи.
- Якщо облікового запису Google ще не створено, торкніться Додати обліковий запис.
- Торкніться перемикача Автоматично синхронізувати дані, щоб увімкнути функцію.
Що буде якщо відключити синхронізацію?
Важливо знати про синхронізовані дані: Якщо ви видалите синхронізований файл на одному пристрої, його буде видалено з усіх ваших пристроїв. Якщо ваші синхронізовані файли уражені вірусом або пошкоджені, файли на інших пристроях також будуть пошкоджені.
Як включити автозавантаження?
Як увімкнути або вимкнути автозавантаження Увійдіть в обліковий запис Google. Угорі праворуч натисніть значок профілю. Автозавантаження. Увімкніть або вимкніть функцію Автозавантаження.
Якщо автозавантаження ввімкнено, фотографії і відео можна автоматично зберігати в обліковому записі Google. Збережені фотографії і відео можна переглянути з будь-якого пристрою, де ви ввійшли в обліко.
Для ввімкнення автоматичної синхронізації у Google Фото (Android | iOS) необхідно: Натиснути на своє зображення у правому верхньому куті;; Обрати “Зберігати в хмару” у розділі “Автозавантаження”;; Підтвердити зберігання в хмарі.
Якщо фотографії й відео не синхронізуються з вашим обліковим записом Google, перевірте статус автозавантаження. Автозавантаження – це сервіс, що автоматично зберігає фотографії та відео в обліковий з.